Nyheter

Nertagning av nät
Måndag 27 april 18.30 tar vi ner näten i tävlingsbacken. Alla som kan är välkomna att hjälpa till.
Sista träningen säsongen 2020
P.g.a. Covid 19 så stänger Hassela Ski Resort anläggningen f.o.m. måndag 6 april. VIlket innebär att vår sista träning blir torsdag 2 april.
Inställt klubbmästerskap
P.g.a. hur läget är med Covid 19, så har vi tagit beslut att det tyvärr inte blir något KM detta år. Vi följer rekommendationer från Skidförbundet och Smittskyddsinstitutet. Träning bedrivs som vanligt, tänk på handhygien inne i klubbstugan. Känner ni er förkyld stanna hemma från träningen!

I fredags blev det då officiellt klart att Andrè Myhrers karriär är över ♥️.
Tänk Andrè vad du har åstadkommit sen du tog dina första svängar i klubben för ca 30 år sedan. Så många medaljer både nationellt och internationellt. Du har alltid visat att du varit stolt över att vara från Bergsjö Hassela Alpina och varit ett stort föredöme för alla barn och ungdomar. Så vi i klubben vill tacka för all spänning och underhållning du bjudit på och lycka till med allt i framtiden ♥️.
BHalpina genom Peter Eng.

Alla Nationella tävlingar ställs in
Svenska Skidförbundet följer Folkhälsomyndighetens senaste rekommendation och ställer in samtliga tävlingar och evenemang. Beslutet gäller tills vidare. Vi råder även våra klubbar och arrangörer att i dagsläget ställa in alla evenemang.            

Torsdag kväll 30 januari
Torsdag kväll 30 januari tränar vi alla i Badhusbacken. Vi behöver hjälp att sätta upp skyddsnäten i branten igen, då vi måste ta ner dem igår kväll pga all snö som föll under onsdagen.
Årsmöte 17 februari
Inbjudan till årsmötet den 17 februari hittar du här.
LVC-kval Super-G lördag 25 januari
Under lördags eftermiddagen arangerar vi LVC kval i Super-G. Alla ni som kan hjälpa till att sätta upp nät i branten samlas 12.00.
Tränarutbildning
Under Trettodagen genomförde vi en utbildning av nya ungdomstränare i Hassela. Stort tack till ledarna Lotta och Lars och alla deltagare.
André fyra i Zagreb
André slutatde fyra i WC slalomen i Zagreb under Trettondagsafton. Grattis!